Tuoreita leipomotuotteita konditoriamyymälästämme Kirkkonummella

Yhteydenotto

Teemakakun konditoriamyymälästä Kirkkonummelta löydät päivän tuoreita tuotteita, kuten pullia ja muita leivonnaisia. 

 

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Grandalantie 2 ja leipomomme Kabanovintie 619:ssä. Valmistamme myös herkulliset ja kauniit kakut tilauksesta. Alle 20 hengen peruskakut (kerma-, mousse-, juusto- ja suklaakakut) voit tilata myymälästämme, ja erikoiskakkujen tilaus onnistuu kätevästi suoraan leipomomme kautta.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua!

Uunituoreita leivonnaisia Kirkkonummelta

Mikä olisikaan parempi makunautinto kuin uunituore leivonnainen päiväkahvin kanssa? Valmistamme kaikki leivonnaiset, kuten pullat, perinteisesti, laadukkaita raaka-aineita ja ammattitaitoamme käyttäen. Valikoimaamme kuuluvat myös kuivakakut, jotka täydentävät kahvihetkeä ja sopivat mitä parhaiten niin arkeen kuin juhlaankin.

 

Kaikki leivonnaiset valmistuvat meillä käsityönä. Leipominen on meidän suuri intohimomme, johon emme kyllästy koskaan. Huolella ja rakkaudella tehty leivonnainen tekee arjesta juhlaa! Katso yhteystietomme ja tule ostoksille.

Tilaa meiltä näyttävät kakut!

Haaveiletko persoonallisesta ja maukkaasta kakusta, joka koristaisi juhlapöytää lapsesi syntymäpäivillä? Oletko juhlistamassa viisikymppisiä ja tarvitset pöytään upean kakun? Teemakakulta voit tilata suussa sulavat ja komeat kakut juhlaan kuin juhlaan. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan mieleisesi kakun mitä parhain tavoin. 

 

Alan kokeneina ammattilaisina tarjoamme sinulle mielellämme myös vinkkejä sopivista kakuista elämäsi juhliin.  

Lue lisää tilaustuotteista

Tervetuloa konditoriamyymäläämme

Tule tutustumaan konditoriamyymälämme tuotevalikoimaan! Mikäli haluat lisätietoja leivonnaisistamme tai tilata kakkujamme ja muita tuotteitamme, voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme asiakasystävällisyydellä sekä yksityis- että yritysasiakkaita.